Την αλληλεγγύη χιλιάδων εργαζομένων μετέφεραν στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, πρόεδροι Ομοσπονδιών (ΦΩΤΟ)

Την αλληλεγγύη των εργαζομένων στους κλάδους τους και την απόφαση να τους υποδεχθούν στην Αθήνα το Σάββατο για να διαδηλώσουν μαζί τους, μετέφεραν στους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ πρόεδροι Ομοσπονδιών, το μεσημέρι της Πέμπτης. 
Το συλλαλητήριο του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από την Ομόνοια και θα συνεχιστεί με πορεία στο Σύνταγμα.
«Θα σας περιμένουν χιλιάδες», τόνισε ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, μιλώντας στους εργαζόμενους στην πύλη του εργοστασίου στη Λάρυμνα. Επισήμανε ότι ο αγώνας των εργαζομένων και η πλατιά συμπαράσταση που εκδηλώνεται έχει ζορίσει την κυβέρνηση που σχεδιάζει την εκκαθάριση της εταιρείας. «Να τους ζορίσουμε περισσότερο», κατέληξε ξεκαθαρίζοντας πως ο αγώνας αφορά την ίδια τη δουλειά και τη ζωή των εργαζομένων. 
«Να στείλουμε μήνυμα στην κυβέρνηση και σε όλους αυτούς που ρημάζουν τη ζωή μας», προέτρεψε ο Μανώλης Καραντούσας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών, ενώ η Γιώτα Ταβουλάρη, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φαρμάκου, υπενθύμισε την πείρα που έχουν οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ από κινητοποιήσεις και αγώνες.
Στο μεταξύ, το επιχειρησιακό Σωματείο και το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για το εξώδικο με το οποίο η ΔΕΗ απειλεί να κατεβάσει το διακόπτη την 1η Φλεβάρη και να αφήσει τη ΛΑΡΚΟ χωρίς ρεύμα.
«Όσο θα πιέζουμε εμείς θα μας πιέζουν κι αυτοί», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Σωματείου, Αν. Κορέτζελος, και πρόσθεσε πως το Σάββατο «δεν πρέπει να λείψει κανείς». «Δεν μας τρομοκρατούν. Είμαστε εδώ να τους αντιμετωπίσουμε», ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου και χαιρέτισε τη μεγάλη ανταπόκριση των εργαζομένων, που ετοιμάζονται να κατέβουν μαζικά στην Αθήνα, αλλά και των επαγγελματιών που θα κρατήσουν κλειστά τα καταστήματα τόσο στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ όσο και στη Λάρυμνα και θα σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων.




















[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.