ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/01/2020 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Δηλώνουμε την αλληλεγγύης μας στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που διεκδικούν την άμεση χρηματοδότηση της εταιρίας ώστε να ληφθούν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας για να μη θρηνήσουμε και άλλον νεκρό αλλά και να εκσυγχρονιστεί η παραγωγική λειτουργία έτσι ώστε όχι μόνο να διατηρηθούν οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα αλλά να δημιουργηθούν και νέες. Εδώ και τώρα να μπει φρένο στα σχέδια της κυβέρνησης για περαιτέρω ιδιωτικοποίησής της ώστε να υπηρετηθούν τα σχέδια των βιομηχάνων και που ενδέχεται να οδηγήσουν τη ΛΑΡΚΟ σε κλείσιμο καταστρέφοντας μία σημαντική παραγωγική μονάδα της χώρας μας, υποσκάπτοντας τις δυνατότητες να ζήσει ο λαός μας καλύτερα.

Ολοι οι εργαζόμενοι έχουμε ταξικό συμφέρον σε κάθε επιχείρηση να διατηρηθούν και να επεκταθούν οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας μας.

Καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη του ΔΣ. Συνάδελφοι της ΛΑΡΚΟ, θα είμαστε παρόντες στα λεωφορεία για την Αθήνα.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.