Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ): Όλοι στο συλλαλητήριο!! Σάββατο 25/1/2020 στις 10:30 το πρωί στην Ομόνοια


Οι εργαζόμενοι της  ΛΑΡΚΟ  συνεχίζουν τον αγώνα για να διασφαλίσουν την λειτουργία της επιχείρησης , τις θέσεις εργασίας με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα τους, τον αγώνα για την προστασία της ζωής και της υγείας τους.
Απέναντι τους, έχουν την πολιτική της Κυβέρνησης της ΝΔ που συνεχίζει στον δρόμο που χάραξαν οι προηγούμενες, ακολουθώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ.
Αυτή η πολιτική απαξίωσε τη ΛΑΡΚΟ με τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες, για να την ξεπουλήσει στα μονοπώλια.
Αυτή η πολιτική είναι που τσακίζει τα δικαιώματα τους, που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές τους, που τους πετάει στην ανεργία.
Ο αγώνας τους, αφορά όλο τον λαό! Έχουμε πείρα!
Λουκέτο στα μαγαζιά μας βάζει η ίδια πολιτική!
Αυτή μας πνίγει με φόρους, δημοτικά τέλη, χαράτσια και κατασχέσεις.  Αυτή μας αφήνει χωρίς αποζημίωση, όταν πάθουμε ατύχημα , αυτή είναι που μας στερεί την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όταν δεν καταφέρουμε να πληρώσουμε τις δυσβάσταχτες εισφορές.
Οι αιτίες που μας αναγκάζουν να βγούμε στον δρόμο είναι κοινές!
Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!
Καλούμε κάθε Σωματείο κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα αυτοαπασχολούμενο, μικρό έμπορο, επαγγελματία, βιοτέχνη, να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Να μπει στην πάλη ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, που δίνει γη και ύδωρ στους μονοπωλιακούς ομίλους και τσακίζει τις ζωές μας.
Όλοι στο συλλαλητήριο!!
Σάββατο 25/1/2020  στις 10:30 το πρωί  στην Ομόνοια.

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.