Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας εκφράζει τη συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη του στον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ


Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας εκφράζει τη συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη του στον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης και των θέσεων εργασίας ενάντια στα σχέδια εκποίησής της, ενάντια στη συνειδητή για χρόνια απαξίωσή της από όλες τις κυβερνήσεις και από τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, με κατεύθυνση την παραπέρα ιδιωτικοποίησή της.

Ο αγώνας αυτός έχει στόχο την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με μόνιμη και σταθερή εργασία και συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα, την  προστασία της ζωής και της υγείας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ. Είναι όμως και αγώνας που αφορά όλους τους εργαζόμενους, που βιώνουμε τις συνέπειες των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων διαχρονικά, υλοποιημένες από τη μεγαλοεργοδοσία σε κάθε χώρο δουλειάς. Αντικειμενικά είναι αγώνας που αφορά τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες κόντρα στα συμφέροντα όλων εκείνων που περιμένουν στη γωνία για να βάλουν στο χέρι τομείς και δραστηριότητες μιας επιχείρησης με τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες, ώστε να φουσκώσουν κι άλλο τα κέρδη τους.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική ο μόνος δρόμος που έχουμε όλοι οι εργαζόμενοι, όλη η εργατική τάξη, είναι ο δρόμος του αγώνα για να διεκδικήσουμε και να επιβάλλουμε το δίκιο μας, με γνώμονα την ικανοποίηση των δικών μας σύγχρονων αναγκών.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και μαχητικά στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και άλλων σωματείων και φορέων της Στερεάς Ελλάδας, συνδικαλιστικών οργανώσεων από το Μέταλλο και άλλους κλάδους, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 25 Γενάρη, με συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα.

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.