ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κάλεσμα συμμετοχής στην ανοιχτή σύσκεψη για την Λαρκο


Συνάδελφοι,

Το σωματείο μας καλεί όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο να συμμετέχουν στην σύσκεψη που διοργανώνει το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ στις 8/12/2019.
Ένα έγκλημα, που γίνεται σε βάρος των εργατών της ΛΑΡΚΟ που με τη ζωή τους πληρώνουν τη συνειδητή, διαχρονική από όλες τις κυβερνήσεις και με κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαξίωση - εγκατάλειψή της. Μία συνειδητή επιλογή που στόχο έχει να δοθεί ως λεία σε επιχειρηματικούς ομίλους και να αξιοποιηθεί όπως αυτοί κρίνουν, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους.
Έγκλημα, σε βάρος όλης της Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα των χωριών και των πόλεων πού κατοικούν και κινούνται στην καθημερινότητά τους οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ. Η υλοποίηση της παραπέρα ιδιωτικοποίησης - εκποίησης θα φέρει ανεργία, συρρίκνωση του εισοδήματος των εργαζομένων και αυτό θα έχει άμεση συνέπεια σε διάφορα επαγγέλματα της περιοχής μας. Αντικειμενικά θα υπάρξει εκτόπιση νέων ανθρώπων από την περιοχή μας.
Έγκλημα, σε βάρος ολόκληρης της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων της χώρας μας.
Δεν υπάρχει άλλος εργασιακός χώρος που να μετρά 80 νεκρούς μέσα στις βάρδιες. Να μετρά εκατοντάδες θανάτους από επαγγελματικές ασθένειες και εκατοντάδες σακατεμένους από εργατικά ατυχήματα.
Γι’ όλους αυτούς τους λόγους όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λάρυμνα, όπως λέει και η αφίσα των συναδέλφων εργατών στη ΛΑΡΚΟ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.