Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 10:30 το πρωί Σύσκεψη - συλλαλητήριο, στον οικισμό του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ.

 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΓΣΕΕ )

Αριθμός πρωτ. 1067                                                                                                             Λαμία  08/12/2023

Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ θέλουνε δουλειά, καμίνια μηχανές βάλτε τα μπροστά.


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 10:30 το πρω
ί Σύσκεψη - συλλαλητήριο, στον οικισμό του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ.

Δυναμώνουμε και ενισχύουμε τον αγώνα των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης που τους στέλνει στην ανεργία. Οι συμβάσεις τελειώνουνε τέλος του μήνα και από 1/1/2024, 760 περίπου οικογένειες θα μείνουν στο δρόμο.

Παλεύουμε για το δίκιο αίτημα των εργαζομένων να παραμείνουν στη δουλειά μέχρι να έρθει η ανάδοχος εταιρεία. Να εφαρμοστεί σχέδιο συντήρησης για την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ παλεύουν για δουλειά με δικαιώματα.

Με ευθύνη της κυβέρνησης έχει σταματήσει κάθε παραγωγική διαδικασία στη ΛΑΡΚΟ με εγκληματικές συνέπειες για τους εργαζόμενους και τον λαό, την ώρα που οι τιμές του νικελίου παραμένουν υψηλές.

Οι συνάδελφοι της ΛΑΡΚΟ παλεύουν μέσα στη λάσπη που ρίχνει η κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια της, για να φιμώσει να απομονώσει τους εργαζόμενους.

Με αγώνα, συσπείρωση και  με αλληλεγγύη δίπλα στους συναδέλφους μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα δίκαια αιτήματά τους.

 Τη δευτέρα 11 Δεκέμβρη οι εργαζόμενοι θα είναι στο υπουργείο οικονομικών να διαμαρτυρηθούν για μία ακόμη φορά και να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

 Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, 10:30 το πρωί μεγάλη σύσκεψη συλλαλητήριο στον οικισμό του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ, στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ.

Δεν θα επιτρέψουμε να ξεριζωθούν οι εργαζόμενοι από τον τόπο τους.

Δεν θα επιτρέψουμε να μαραζώσουν ολόκληρες περιοχές, ιδιαίτερα της  Λοκρίδας.

Η κυβέρνηση έχει ανοίξει πολύ τη βεντάλια της αντιλαϊκής επίθεσης. Αυτές τις μέρες και σε κοινές συγκεντρώσεις συναντιούνται αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, Αγρότες, ευρύτερες λαϊκές δυνάμεις γιατί η θηλιά όλο και στενεύει.  

Η κατάσταση στην ΛΑΡΚΟ έχει αφήσει ήδη τα σημάδια της στην τοπική κοινωνία. Ο αγώνας των εργαζομένων είναι και δικός μας.

Καλούμε τους φορείς της περιοχής, τους συλλόγους και τα σωματεία, τον λαό της Φθιώτιδας να ενισχύσουν με κάθε τρόπο αυτόν τον αγώνα, την αλληλεγγύη και να συμμετέχουμε μαζικά στην μεγάλη σύσκεψη στην ΛΑΡΚΟ.

ΌΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 10:30 το πρωί στη μεγάλη σύσκεψη - συλλαλητήριο, στον οικισμό του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ.

Αναχώρηση Λεωφορείου την Κυριακή 8:00 το πρωί από την οδό Στουρνάρα Λαμία στο πάρκινκ πάνω από το πάρκο Τσαλτάκη.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.