Κάλεσμα για συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ώρη απεργία στην FERRO


Συνάδελφοι,

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας Καλεί όλους τους εργαζόμενους στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε. να πάρουν μέρος στην 24ώρη απεργία που κήρυξε για την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.

Στις 10 Ιανουαρίου 2019 μετά από πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου Λαμίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε. προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους για τους μήνες Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 2018 του επιδόματος αδείας 2018, αλλά και για τις  οφειλές που έχει η εταιρεία προς τους εργαζόμενους από προηγούμενα χρόνια.

Στην παραπάνω συνάντηση συμφωνήσαμε άμεσα και μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 να καταβληθούν στους εργαζόμενους τουλάχιστον ένας (1) μισθός από τους οφειλόμενους για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να ανταποκριθούν στις καθημερινές υποχρεώσεις τους.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η εταιρεία εμπαίζει τους εργαζόμενους δεν προχώρησε στην καταβολή έστω και τους ενός (1) μισθού που είχαμε συμφωνήσει, αφήνοντας τους  εργαζόμενους χωρίς μισθό από τα μέσα Νοεμβρίου όταν και πληρώθηκε ό μισθός του Σεπτεμβρίου 2018.

Οι εργαζόμενοι παρά το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι όλο αυτό το διάστημα συνεχίζουν να προσφέρουν την εργασία τους κανονικά.

Με βάση τα παραπάνω η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαμίας σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε την κήρυξη προειδοποιητικής 24ώρης τοπικής απεργίας στο Εργοστάσιο της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ Α.Β.Ε.Ε. με αίτημα: «Καταβολή των δεδουλευμένων μισθών στους εργαζομένους για τους μήνες Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 2018 του επιδόματος αδείας 2018 αλλά και τις οφειλές που υπάρχουν στους εργαζόμενους από προηγούμενα χρόνια και δεν έχουν καταβληθεί».
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ώρη ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.