Καταγγελία για την μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων


Προς
Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων
Φθιώτιδας – Ευρυτανίας
Λυκούργου 6 & Κολοκοτρώνη
Λαμία 35 100
Κύριοι,
Η Εταιρεία Αθηναϊκή Οικογενειακή Αρτοποιία FERRO Α.Β.Ε.Ε. που διατηρεί εργοστάσιο παραγωγής στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας δεν κατέβαλε στους εργαζόμενους έως της 21 Δεκεμβρίου 2018 το Δώρο Χριστουγέννων.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους εργολάβους που δραστηριοποιούνται στην ίδια επιχείρηση οι οποίοι και αυτοί δεν κατέβαλαν το δώρο Χριστουγέννων έως 21/12, ενώ αρκετούς εργαζόμενους τους έχουν με 4ώρη σύμβαση εργασίας και τους απασχολούν 8ώρο.

Επίσης σας επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει οφειλές προς τους εργαζόμενους από δεδουλευμένους μισθούς τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2018 αλλά και οφειλές προηγούμενων ετών που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεκινούν από το 2011.

Παράλληλα σας επισημαίνουμε ότι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 η εταιρεία λειτουργούσε κανονικά την πρωινή βάρδια με παράνομη υπερωριακή απασχόληση.

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες την Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία υποχρεούται να υποβάλει μήνυση στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και να ζητήσει την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας προς τους εργοδότες που δεν έχουν καταβάλει το Δώρο Χριστουγέννων.
Τα στοιχεία της εταιρείας είναι:
ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ FERRO Α.Β.Ε.Ε.
Λεωφόρος Μεσογείων 196 – Χολαργός Αττικής
Τηλέφωνα: 210 6038436-8
Fax: 2106039002

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ:

ΒΙΠΕ ΛΑΜΙΑΣ
Τηλεφωνο:22310 47761

Για τους εργολάβους δεν έχουμε τα στοιχεία τους, αλλά μπορούν να αναζητηθούν από την Αθηναϊκή οικογενειακή Αρτοποιία FERRO Α.Β.Ε.Ε.

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.