Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μαγαζάτορες – αυτοαπασχολούμενους του Νομού, και όλο το λαό της περιοχής την Κυριακή στη 1:00 μ.μ. σε κινητοποίηση στην αρχή της Ρήγα Φεραίου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Αριθμός εγγραφής στο βιβλίο επαγγελματικών σωματείων 288/36 email: soemid.ft@gmail.com ΛΑΜΙΑ – ΛΕΩΣΘΕΝΟΥΣ 9 – 1ος Όροφος ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ- ergatikokentrolamias.blogspot.com Τ.Κ.: 35100 Τηλ.: 6986203733 - 6982980055 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι «ενδιάμεσες εκπτώσεις» καταργήθηκαν, όμως Το χτύπημα στην Κυριακάτικη αργία «καλά κρατεί» Η επίθεση στην Κυριακάτικη Αργία συνεχίζεται δίνοντας την δυνατότητα στα εμπορικά καταστήματα να λειτουργήσουν την Κυριακή 6 Νοέμβρη. Θυμίζουμε ότι η πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη ήταν μια από τις Κυριακές για τις οποίες προβλεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων στο όνομα των «ενδιάμεσων εκπτώσεων». Αυτός ο θεσμός όμως, το προηγούμενο διάστημα καταργήθηκε με νόμο. Ήρθε η Κυβέρνηση λοιπόν, στα μουλωχτά, και κατέθεσε τροπολογία εχθές, σε ένα εντελώς άσχετο νομοσχέδιο (του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (!)) που επιτρέπει τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 6 Νοέμβρη. Η πολιτική αυτή ικανοποιεί κάθε απαίτηση των αλυσίδων του Κλάδου μας. Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά πως το κράτος και η εργοδοσία από κοινού τσακίζουν τις ζωές μας για να εξασφαλίζουν αυτοί όλο και περισσότερα κέρδη. Συμφέρον από αυτήν την εξέλιξη έχουν μόνο οι μεγάλες πολυεθνικές του κλάδου. Οι εργαζόμενοι στο εμπόριο και οι αυτοαπασχολούμενοι είμαστε που δεχόμαστε τα χτυπήματα. Έχουμε όμως την δύναμη να αντισταθούμε. Δύναμη που γεννιέται μέσα στο συλλογικό αγώνα για την ζωή μας και το μεροκάματο, μέσα από το σωματείο μας. Υπερασπιζόμαστε την Κυριακάτικη Αργία και τα δικαιώματά μας.
Δίνουμε μαζική αγωνιστική απάντηση στην Γενική Απεργία 9 Νοέμβρη Όλοι στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τετάρτη 9 Νοέμβρη στις 10:30 το πρωί στην πλ. Ελευθερίας Το Δ.Σ.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.