ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Παράταση εκλογών και τη Δευτέρα 5 Ιούνη

Την παράταση της εκλογικής διαδικασίας του Συνδικάτου Συγκολλητών - Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας για τη Δευτέρα 5 Ιούνη, από τις 12 μ. έως τις 6 μ.μ., στον κινηματογράφο «ΙΛΙΟΝ» στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα, αποφάσισε η εφορευτική επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψιν της την απόφαση της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στις 11 Μάη και το καταστατικό του Συνδικάτου.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 31 Μάη στον κινηματογράφο «ΙΛΙΟΝ», στην ΛΑΡΚΟ, ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα εκλογών του Συνδικάτου. Όπως αναφέρει το κλαδικό συνδικάτο, «παρά τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων που υπήρξε (200), η απόφαση παράτασης των εκλογών πάρθηκε για να δοθεί η ευκαιρία έκφρασης στα μέλη που δεν μπόρεσαν να έρθουν. Ούτε μία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη στην προσπάθεια ενότητας που κάνει το Συνδικάτο μας».
«Σας καλούμε», καταλήγει το Συνδικάτο, «όλους σας να γίνετε μέλη και να ψηφίσετε, να παλέψουμε πιο αποτελεσματικά. Αυτή είναι ενότητα στην πράξη. Το Συνδικάτο μας και μπορεί και θέλει να διεκδικήσει Επιχειρησιακή ΣΣΕ στη ΛΑΡΚΟ με αξιοπρεπείς μισθούς και κατάργηση της ανισότητας που δημιουργεί το σκλαβοπάζαρο των εργολαβιών».
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.