ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ Στάση εργασίας την Παρασκευή 17 Φλεβάρη ενάντια στις εργολαβίες

Σε δίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 17 Φλεβάρη από τις 12 το μεσημέρι προχωρούν οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες της ΛΑΡΚΟ, απαιτώντας την κατάργηση των εργολαβιών και την ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων από τις εργολαβίες στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ.
Το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας σημειώνει:
Την προηγούμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 07-02-2017 κατά την ώρα της 2ωρης στάσης που πραγματοποιήσαμε και της συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα  συναντήσαμε τη Διοίκηση της εταιρίας .
Εκεί τους μεταφέραμε το αίτημα ότι απαιτούμε συνάντηση μαζί τους , αίτημα που πολλές φορές έχουμε ζητήσει γραπτώς και δεν μας είχαν απαντήσει. Πέρα από την προφορική επαφή που είχαμε εκεί με τη Διοίκηση τους στείλαμε και γραπτώς ΚΑΛΕΣΜΑ για συνάντηση.
Η Διοίκηση από τις 07-02-17 έως και 15-02-17 δεν μας είχε απαντήσει στο αίτημα να τη συναντήσουμε , έτσι κι εμείς σύμφωνα με τις αποφάσεις της τελευταίας Γ.Σ. προκηρύξαμε  την 2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που είχαμε αποφασίσει.
Μετά την προκήρυξη της 2ωρης στάσης εργασίας για την Παρασκευή 17-02-17 και ώρα 12:00-14:00 , το προεδρείο δέχτηκε τηλέφωνο από την τοπική Δ/νση και η Διεύθυνση είπε λεκτικά: «Ότι ήταν στο μυαλό της Διοίκησης να μας συναντήσει απλά ακόμη δεν μας το είχε πει και τελικά θα συναντηθούμε την Παρασκευή 17/02/2017 στις 13:00 ».
Επειδή οι εργαζόμενοι δεν είναι πιόνια για να μας παίζουν όπως θέλουν , το Δ.Σ. του Συνδικάτου μας συζήτησε και αποφάσισε εφόσον πήρε και τη γνώμη των ίδιων των εργαζομένων την υλοποίηση της 2ωρης στάσης για την Παρασκευή 17-02-17 από 12:00-14:00 στην οποία θα συγκεντρωθούμε στην Πύλη 2-10.
Θα πάμε στη συνάντηση και σύμφωνα με τις απαντήσεις που θα πάρουμε για την επίλυση του δίκαιου αιτήματός μας που είναι η κατάργηση του σκλαβοπάζαρου όλων των εργολαβιών , θα αποφασίσουμε στη Γενική μας Συνέλευση την περαιτέρω στάση μας.
                                                                Για το Δ.Σ
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                              ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝ.                       ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥ.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.